• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Запорізькі рятувальники завітали до маленьких вихованців дитячого садочку «Оленка»

Запорізькі рятувальники завітали до маленьких вихованців дитячого садочку «Оленка»

2018-10-16

/Files/images/IMG_1955.JPG

У рамках Тижня безпеки життєдіяльності 16 жовтня, спеціалісти Головного управління ДСНС України у Запорізькій області завітали до маленьких вихованців Дошкільного навчального закладу (ясла – садок) № 175 «Оленка» Запорізької міської ради. Близько 50 малят віком від 3 до 6 років уважно слухали своїх гостей та вчились найголовнішим правилам – як уберегти себе та своїх близьких від небезпеки.

У ході уроку фахівці ДСНС розповіли дітям про небезпеку вогню, про те, що він може бути не тільки другом, а й ворогом, якщо до нього зневажливо ставитися. Дошкільнята в ігровій формі повторювали з рятувальниками правила пожежної безпеки та згадували номери екстрених служб. Для закріплення важливої і, водночас, складної для дитячої свідомості інформації – рятувальники продемонстрували дітлахам мультсеріал соціального партнеру Групи компаній «Фокстрот» - «Фокс і Трот поспішають на допомогу»

Після чого малечу на вулиці чекав сюрприз. Вони могли зблизька подивитись на справжню пожежну машину, розглянути всі предмети в ній. Кожна дитина садочку, аби більш відчути всю мужність професії рятувальника, мала змогу одягти бойовий одяг та разом з вогнеборцями загасити «умовне полум’я».



Кiлькiсть переглядiв: 406

Коментарi